Állásajánlat

 

Bérszámfejtő állás

Bérszámfejtő állás

Pozíció 2 bérszámfejtő számára

Megtisztelő állásajánlataink iránti érdeklődése. Talán pontosan Ön az, akire holnaptól szükségünk van. Küldje el önéletrajzát vagy írását arról, amit fontosnak tart magáról. Jelentkezési lapját bizalmasan kezeljük és harmadik félnek nem adjuk át. A Servantes Kft. munkatársai közé tartozni fejlődés, felelősség és a tehetség elismerése. Akik nálunk vannak, a tempós munkához kellemes munkahelyet, határozott, egyben barátságos vezetést tapasztalnak. Nagyra tartjuk majd az Ön szakértelmét is, de a legfontosabb, hogy tudja, bármit képes megtanulni, ami munkaköréhez szükséges.

Feladat

Személyi-ügyviteli szoftverek; bérprogram, társadalombiztosítási elszámolási szoftverek, elsősorban az XL termékcsalád felhasználóinak szakmai támogatása. Bérelszámolási és TB-számfejtési szoftver bevezetési projektek támogatása.

Előnyös tudás

Bérszámfejtési tapasztalat, TB-elszámolási ismeretek.

Kezdőket is várunk és olyan gyakornoki programmal támogatjuk, amivel stabil gyakorlatot szerez.

Előnyös képesség

Barátságos modor és jó kommunikáció.

Az XL-Bérnél kiteljesítheti bérszámfejtési tudását és olyan tapasztalata lesz, ha eddig még nem volt, amivel biztonságban lesz a bérszámfejtő szakmában.

A következő lépés

Ha szívesen lenne a munkatársunk, akkor hamarosan meghívjuk egy interjúra a Servantes Kft-hez, ami Budapesten, a XVI. kerületben, az Őrs vezér tértől 8 percre található.

 

Az Ön neve:

Az Ön e-mail címe:

Az Ön Telefonszama:


[recaptcha]

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
design by Honlapdiszkont