XL-Munkaidő: munkarend és munkaidőkeret tervező

Munkarend és munkaidő tervező program az XL-Bérprogramban

 

Munkaidő naptár és munkarend

 

Az XL-Bér programhoz integrált munkaidő tervezőben szerkeszthető munkaidő naptárak vannak, így egy cégen belül többféle munkaidő beosztás is kezelhető. Arra is lehetőség van, hogy a foglalkoztatotthoz egyedi munkaidő naptárt rendeljünk, amiben megadjuk, hogy mely napokon végez munkát és melyek tekinthetők pihenőnapnak. Az így kialakított naptárat dolgozói csoportokhoz, vagy akár egy-egy dolgozóhoz is hozzá lehet rendelni. A munkaidő naptár azon túl, hogy segítséget nyújt a munkaidő adatok tervezésében, meggyorsítja a jövedelem elszámolás menetét is, mivel a XL Bérprogram képes a dolgozó törzsadatában felrögzített munkaidő adatokból, valamint a naptár beállításaiból elkészíteni a hó végi elszámolást, amelyben automatikusan figyeli, hogy a távollétek intervallumában hány nap munkanap és mennyi a naptári nap, így a távollét jellegének megfelelő módon számolja a kieső időre járó jövedelmet.

 

Integrált munkaidő tervező, automatikus túlóra figyelés

 

Az XL-Bér program úgy segít a munkaidő tervezésben, hogy kezeli a munkaidőkeretet méghozzá úgy, hogy egy cégen belül akár többféle munkaidőkeret beállítható dolgozónként vagy dolgozói csoportonként és jól kombinálható akár a munkaidő naptár szerkesztési funkcióval. Az elszámolás során a munkaidőkeret végén automatikusan elszámolja a program a munkaidő kereten felül végzett munkáért járó túlóra pótlékot. A tervezésben segítséget nyújthat, hogy a programból könnyedén kinyerhetők a munkaidő adatok vagy akár külön a túlórák óraszámai. A felhasználó beállíthatja az XL-Munkaidő rendszert úgy, hogy a bérprogram a túlórák mértékét éves szinten automatikusan figyelje.

 

Munkaidőkeret kezelés

 

  • A jövedelem elszámoló rendszer integrált része
  • A felhasználó által tetszőlegesen beállítható, hogy milyen munkaidőkeretben kívánja foglalkoztatni a munkavállalókat
  • Egy cégen belül akár eltérő munkaidőkeretben foglalkoztatott munkavállalók munkaidő nyilvántartására is alkalmas
  • Többféle munkaidő nyilvántartásra is lehetőség van, napi szintű jelenléti ív vezetésére vagy több műszakos munkarend kezelésére
  • Megoldott a teljesítménybéres elszámoláshoz szükséges nyilvántartás vezetése
  • Beléptető rendszerrel rugalmasan összeköthető, csakúgy mint több vállalatirányítási vagy HR programmal

 

Szeretnék többet tudni a szoftveres megoldásról

 

Üzenet:

Név: (kötelező)

Email cím: (kötelező)

Cégnév:

Telefon:

Feliratkozom szakmai hírlevelükre.
Hozzájárulok, hogy akciókról, előnyös lehetőségekről felvegyék velem a kapcsolatot.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
design by Honlapdiszkont